Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوانه گندم حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، کلسیم، پروتئین، منیزیم، منگنز، مس، اسیدفولیک، فولاد، سلنیوم، اسیداستارک، اسیدلینولئیک، اسید چرب امگا ۳ و ۶ و ... است.

برای بررسی خواص جوانه گندم و اینکه مصرف این جوانه برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین خواص جوانه گندم

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص جوانه گندم گفت: جوانه گندم دارای انواع املاح معدنی و ویتامین‌ها از جمله A، B، E و C است و تاثیر چشمگیری در تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو دارد و از پیری زودرس پیشگیری می‌کند.

وی افزود: مصرف جوانه گندم موجب بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه می‌شود، همچنین از آلزایمر پیشگیری می‌کند؛ لذا برای افرادی که فعالیت فکری زیادی دارند بسیار مفید است.

عظمایی بیان کرد: این جوانه تاثیر چشمگیری در تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن دارد؛ لذا برای ورزشکاران، مخصوصا بدن‌سازان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: از دیگر خواص جوانه گندم می‌توان به تقویت دستگاه گوارش، تقویت بینایی، تقویت سیستم قلبی عروقی و بهبود کیفیت خواب اشاره کرد.

عظمایی بیان کرد: مصرف این جوانه تاثیر چشمگیری در افزایش  شانس باروری دارد.

وی گفت: جوانه گندم قند، فشار و چربی خون را تنظیم می‌کند و با افزایش اکسیژن رسانی به بدن از ایجاد لخته خون در رگ‌ها جلوگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: این جوانه دارای یک خاصیت جالب است؛ یعنی به طور همزمان برای چاقی و لاغری مناسب است.

عظمایی افزود: اگر این جوانه ۱۰ دقیقه قبل از غذا به همراه ماست یا سالاد کاهو و مقداری شوید و زیره مصرف شود، موجب کنترل اشتها، چربی سوزی و در نتیجه لاغری می‌شود و اگر به همراه ماست یا سالاد و ۱۰ دقیقه بعد از غذا مصرف شود موجب چاقی خواهد شد.

وی بیان کرد: فیبر موجود در جوانه گندم موجب بهبود عملکرد روده‌ها، هضم آسان غذا و رفع یبوست می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: جوانه گندم به علت داشتن ویتامین‌های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری‌ها مخصوصا سرطان‌ها و تومور‌ها می‌شود.

عظمایی اظهار کرد: این جوانه به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید و سودمند است.

منع مصرف جوانه گندم

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: افرادی که حساسیت گلوتنی یا آلرژی دارند از مصرف جوانه گندم اجتناب کنند. همچنین نباید در مصرف این جوانه زیاده‌روی شود.

طرز تهیه ماسک جوانه گندم

-جوانه‌ها را ابتدا خشک و سپس آسیاب می‌کنیم.

-جوانه آسیاب شده را با ماست مخلوط می‌کنیم و به صورت خمیر درمی‌آوریم.

-ماسک را به صورت می‌زنیم و پس از ۱۰ دقیقه می‌شوییم.

مواد لازم جوانه گندم

-گندم ۲۵۰ گرم

-آب به مقدار لازم

طرز تهیه جوانه گندم

-برای تهیه این جوانه ابتدا گندم را کاملا پاک می‌کنیم.

-سپس گندم را در آب خیس می‌کنیم.

-به مدت ۲ روز چندین بار آب آن را عوض می‌کنیم.

-بعد از ۲ روز در آبکش می‌ریزیم، یک پارچه نمدار روی آن می‌اندازیم و در یک جای خنک قرار می‌دهیم.

-هر روز پارچه را با آب‌پاش خیس می‌کنیم که نمدار بماند.

-هنگامی که گندم در حدود ۵ میلیمتر جوانه زد آماده است، بنابراین آن را داخل یخچال قرار می‌دهیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: طب سنتی طب پوست رشد آلزایمر انرژی کودکان خواب چاقی لاغری سیستم ایمنی بدن ویتامین زنان آلرژی ماسک سرطان طب سنتی جلوگیری از پیری خواص جوانه گندم افزایش قدرت باروری درمان نازایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۷۲۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • فریز تخمک، راهی برای حفظ قدرت باروری دختران
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • سیب زمینی جوانه زده قابل مصرف است؟